Pres "J" or "←" to go to the previos image
Radnici u drzavnim firmama

7
Opis: Ovo je pravo oslikano stanje u drzavnim firmama u drzavama ex-yu. Stvarno je nepodnoslivo, i lika je uvijek ista. Nigdje reda i pravila, kao da su smo mi tu radi njih, a ne oni radi nas. Bruka i sramota!
Study level Asian

10
Opis: Kinezi su uvijek bili poznati kao radni narod. Radili su puno i bili cesitit...pitamo se sta je ovaj klinac radio kuci !? Vjerovatno igrao igrica po cijeli dan, world of warcraft, ili neka slicna igra :D
Kada vidis u javnom WC-u da nema nikoga

-1
Opis: Kada udjes u WC nesto najgore ti je kada vidis da moras vrsiti nuzdu a kraj tebe neko ima. Kroz glavu ti prolazi milion pitanja i misljenja, ali veliko olaskanje i radost kada udjes u WC i vidis da nikoga nema. Onda rahat mozes raditi sta hoces bez osvrtanja ko je kraj tebe.
Kada ocekujes rezulate ispita

4
Opis: Polaže student usmeni ispit. Za to vreme profesor se ljulja na stolici. U jednom trenutku stolica se slomi i profesor padne na pod. Student ne izdrži i počne da se smeje. Profesor će na to, polako ustajući i čisteći odelo: • Eh, kolega, danas padosmo obojica!
Kad pokusavas kopirati sto si vidio na TV-u

28
Opis: Nisu dzabe ona upozorenja da se ne pokusava kod kuce. Neke stvari nas mogu kostati, bas kao i sto vidimo na primjeru ove djevojke. Zato drzite se upustava koja kazu da se ovo ne pokusava kod kuce.